50 bäver cent!

JAG ÄLSKAR 50 CENT!!!!

Jag vet egentligen inte rikigt varför men han är så fin! BÄVERFIN!
Fast han är ju inte alls duktig på musik. Han skriver inte någon av sin musik eller sina texter. Det är lite synd men han är bara så sjukt cool. Och jag menar, vem gillar inte, att en varm sommardag, gå längst avenyn och ha P.I.M.P dunkande i lurarna? Det är livet!

Sedan skulle jag också vilja ta tillfället i akt och säga att jag tycker att alla borde börja titta på Sailor Moon igen! Ett så fruktansvärt bra tv program, och ingen ska någonsin behöva sakna det idag.

Jag älkar unicorns. Dom är extremt fina.




En mycket hård kille...



... men han kan faktiskt le väldigt fint!




Fina grejor!



Men detta är det absolut finaste!!!



Bävernostalgi

Nostalgi är helt bäverunderbart! Det är så fuktanskvärt härligt att drömma sig bort i minnen från förr. Den där härliga simturen, som blev en katastrof för att båten försvann. Eller hur du gång på gång försökte att få dina föräldrar att lägga märke till dina fula teckningar du var så stolt över.
Själv minns jag mycket tydligt när jag var liten, kanske runt 4-5 år, då brukade klättra upp i ett träd, och sitta där för mig själv. Iblan hade jag också med mig min docka, men oftast var jag själv. Jag pratade med mig själv. Läste sagor för mig själv, och så vidare. Sedan högg vi ner trädet. Jag grät. Ganska random kan man väl säga.

Men mitt absolut bästa tips för att bli riktigt jädra nostalgisk är väl att kolla på gamla bilder. Inget går väl upp mot att se sig själv som liten, ful och fet. Det var härliga tider det. Jaha, snart är man väl tant då. Det kommer att bli gött. Verkligen!




Min farmor, Barbro. Tyvärr är du död, men du är mycket fin ändå...
(jag har döpt min moped efter farmor, det är liten, tjock och långsam)



Jag lekte att mina hundar var fotomodeller. Jag har över 100
bilder på dem... kul...



För en gång skull längtar jag tills sommarn. Den kommer väl i
november eller något liknande... Hehe..........

bävertråkigt

Det är bävertråkigt att vara sjuk och sitta hemma ensam! Men vad ska man göra när ens immunförsvar kollapsar? Anyway nu sitter jag framför datorn och gör absolut ingenting, har varit nere i affären och köpt hem choklad, pizza och chips (HAHA). Sånt gillar vi. MEN NEJ nu ska jag smörja in mina läppar för de har svullnat upp :( hahahahaha ser asmobbat ut! posssssss
asball bild, eller tycker bara jag det?
kate moss fotad av mario testino

Bävermagi

Tror du på magi? Det gör jag, kanske...

Ibland önskar jag verkligen att jag kunde vara som Harry Potter, eller inte just honom kanske, men en trollkar. Det hade varit så bäverroligt! Tänk att kunna ta fram din trollstav vifta lite och sen hade du kunnat få något att sväva. Eller att du kan transportera dig utan att behöva ta bussen, bilen eller cykeln, utan du behöver bara tänka på det stället du ska till så kan du komma dit. Det hade allt varit något. Men tyvärr fick jag inget brev när jag fyllde 11 så jag antar att det är försent nu. Men det kanske inte finns någon magiskola här i Sverige, det är ju bävertrist! Jag ska skicka ett brev till Kungen eller rikstaden och fråga varför det är så. Alla blir ju bara så ledsna av det!

ENHÖRINGAR är väldigt fina! Dem är till och men BÄVERFINA! Jag hoppas att det finns enhörningar här i välden. För man kan aldrig vara säker på sådana saker. Det kallas magi...










Bäverfight

Hej! Idag är det kallt ute...

Dagens ämne är slagsmål. Men det kommer också handla lite om ninjor och filmen Fight Club.

Jag måste bara börja med att säga att jag har aldrig varit med i eller om ett slagsmål. Nej nu ljuger jag, klart att jag har slagits med mina bröder men det är inte samma sak. Jag har aldrig slagit någon, med full kraft, i ansiktet. Ibland undrar jag faktiskt hur det känns, inte för att det skulle vara skönt, men lite spännande att veta. Så någon gång ska jag vara med i ett salgsmål, och slå någon i ansiktet.

Från slagsmål till ninjor nu. En av de coolaste sakerna jag vet är ninjor. Jag vet egentligen inte riktigt varför, men det är något hos dem som lockar mig något enormt. Om det hade funnits en gymnasielinje där man kunde gå ninjakurser hade jag varit där på två bäversekunder. Men om någon vet någoting alls om någon ninjakurs eller likanade måste ni kontakta mig genast!

Till sist ville jag bara säga att filmen Fight Club är en av de bästa filmerna jag har sett. Jag fullkomligt bäverälskar den. Om du inte har sett den MÅSTE du verkligen se den. Bäversjukt bra!
Citat från filmen:

"It's only after you've lost everything
that you're free to do anything."




Everyday Ninjas.




"I wanted to destroy something beautiful"



Random jag vet, men väldigt söt...

Bäverlugn

STADSBIBLIOTEKET ÄGER!

Ni måste komma hit, det är bäverbäst! Fritt internett, lung och ro, man kan ha med sig lite fika och ja det är helt enklet finfint! Man kan rensa huvudet från en massa skit som inte behöver vara där. Fast det är lite jobbigt om man råkar prata lite för högt, för då får man ganska många oönskade blickar.

Sedan vill jag också säga att jag tycker korv är skit äkligt. Tänk på all skit som finns i den. Visste du att en så kallad "lunchkorv" behöver bara bestå av ca 35% rent kött. Hur gott låter det egentligen? Fast det finns en korv som är god, det är falukorven. Något av det godaste som finns att äta när man är riktigt hungrig är falukorv och makaroner. Jag skulle gissa att de flesta, ni sin barndom, har någon gång ätit falukorv och makaroner. Ett hett tips att att riva morötter till, det är bäversmaskigt! Och nu får inte glömma det viktigaste, KETCHUP!





ÅH VAD BÄVERGOTT!!!



Ville bara att du ska veta, att Zorro är en bävercool kille. Glöm inte det...

bäverbakis

inga ord förutom att jag mår ungefär såhär idag...
bye bye ska duscha nu

Bävermums

ÅH VAD GOTT BURGER KING ÄR!

Det är faktiskt helt underbart att äta på BK när man inte varit där på länge. Burger King slår McDonalds med hästlängder! Det känns som riktigt kött på BK, och på Donken käkar man typ gummi. Man borde kanske unna sig snabbmat lite oftare...
Så jag uppmanar er, ät snabbmat mera, det är gött för själen!!!

Sedan måste jag också säga att jag upptäckt att choklad också kan vara mer än bara choklad. Det kan vara din bästa vän i dina mörkaste stunder. Det kan vara den finaste gåvan till någon. Choklad kan läka sår tror jag! Så nästa gång du känner dig svag, stolt, duktig, ledsen, pallra dig iväg till närmaste butik och köp en chokladbit så blir allt så underbart.

MERA CHOKLAD ÅR FOLKET!!!






Titta bara vad snygg man kan bli av choklad!



Fast ät inte ihjäl dig bara, då blir det jobbigt...




Förlåt, men jag googlede på unicorn och då kom den här fina bilden upp. Kunde inte motstå den, helt undebar!!!

Bäverpussy

KAN DU SÄGA VAD DU VILL MIG?!

Varför kan ingen säga det i mitt ansikte? Måste alla prata bakom min rygg?
Varför är du en sådan bäverpussy? Ta det med mig så kan vi väl lösa det tillsamans?
Varför? Varför? Varför? Varför?Varför? Varför?Varför? Varför?

Kan ingen bara vara ärlig. Säga som det är. Fy vad jag är trött på all falskhet som
existerar i denna värld. Vågar ingen vara sig själv? Kan man inte bara släppa taget
och få vara sig själv utan att skämmas...



bäverhelvete

okej nu orkar jag inte mer.. ska erkänna allting för mamma och pappa........ bajs..............men jag har en plan.............som kommer gå åt helvete........jaaaaa...hejdå

Bäversegt

Allt ät så bäversegt just nu. Skolan är bäverseg. Hemmet är bäversegt. Vädret är bäversegt. Reklamen på tv är bäverseg. Facebook är bäversegt. Inget är intressant allt är bara bäversegt. Alla är helt enkelt bäversega...

Fast jag kom på att 60-talet inte alls är bäversegt. Tvärtom snarare, bäverkul!
De fina medlemmarna i Beatles. Favorit beatles låten för dagen är, while my guitar gently weeps.
Modellen Twiggy är bäverfin! Hon är verkligen hur fin som helst.
Skådespelaren Johnny Depp föds, och blir en bäversnygg människa.
Till slut vill jag bara påpeka att 60-tals mode, är något av det snyggaste jag vet! BÄVERSNYGGT!









BÄVERMYS FÖR ÖGAT!!!

BÄVER VAD JAG LACKAR!

Skavsår
Dom bara skaver och skaver
Försvinner alldrig
En vecka, två veckor, tre veckor
Det är kvar
Det gör ont, jobbigt
Försvinn!
Jag orkar inte längre
Jag stannar upp
Tar av mig skorna
Nu stannar jag här

Jag lackar idag. Alla är så falska. Kan de sluta med att vara det. Jag lackar...
Fast det finns några saker som allt kan pigga upp mig!

Mumintrollen är fina. Du är det finaste Elsa!

Mumintroll är fina. Men du är det finaste Elsa <3

RSS 2.0